Posted by beauty - - 54 ulasan

AURA WHITE 900,000mg
-dengan 5x stem cell, formula yang diperbaharui untuk kesan yang lebih efektif dan cepat-

Produk minuman pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 5 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!



FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.


KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG

- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita


CARA PENGAMBILAN:
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)


Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

b). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

c). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

d). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

e). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

f). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

g). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?
- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia.. Contoh mudah, kita nak bersih dan segar mestilah mandi setiap hari.. Apa jadi jika sehari tak mandi atau seminggu, apa lagi jika sebulan tak mandi? huhu..

 
NAK ORDER?
BOLEH.. STOK SENTIASA ADA..
 
HARGA SEBENAR :
RM150(S), RM160(S/S)
 
HARGA KAMI:
RM130(S), RM135(S/S)
PERCUMA!! SHAKER + AW SERUM
900,000gm/jar (concentrated)
-harga termasuk kos pos-
 


atau sms/whatsapp ke 014-8228905
 
 

54 Responses so far.

  1. Tanpa Nama says:

    aura white nie kne mnum brterusan atau blh brhnti bila dh puas hati?

  2. Tanpa Nama says:

    ada di jual di kedai2 jamu tak?

  3. Tanpa Nama says:

    Klo time period leh minum tak?

  4. - bila sudah miliki kesihatan yang bagus dan kulit yg cantik, pengambilan biarlah berterusan, supaya ia juga kekal berterusan..

    - boleh dptkn dngn pengedar2 terdekat..

    - waktu haid, hamil dan menyusui bayi boleh ambil.. Aura white bukan ubat, sebaliknya minuman bernutrisi 100% selamat dan semulajadi.

  5. Tanpa Nama says:

    klu org tu perokok leh minum ni tak?
    sesuai utk sampai umur brp ye aurawhite ni?

  6. Tanpa Nama says:

    Mcmne nak beli...

  7. Tanpa Nama says:

    macam mana nak order ya?

  8. Wanna ask. Kalau ambik pmc boleh ambil aurawhite skali ke

  9. Tanpa Nama says:

    Boleh ke consume lbih dr 2x satu hari?

  10. Mkn ccp blh campur dgn aura white?

  11. Tanpa Nama says:

    aura white ni halal tak..

  12. Klu mkn pytonatal ( bg lawas) bole ambil aw x? Klu 2 scoop pg dan mlm tahan brp lama?

  13. Tanpa Nama says:

    serius preggy bole ambik aurawhite, mmg ad jaminan kew xd pape kesan nt

  14. Tanpa Nama says:

    Now i on kinohimitsu collegen n aura maya. If i tke aura white, i boleh truskan aura maya n kinohimitsu collegen? Or i kne stop a.m n kinohimitsu?

  15. Kalau sy maintain pakai sf beauty xpe ke sy minum aura white ni??

  16. Tanpa Nama says:

    Aura white gluta collagen rasa dan tekstur sama macam glucolin glucose anggur la...

  17. Tanpa Nama says:

    Ada kawan kata rasa dan serbuk macam glukos anggur..betul ke?

  18. Tanpa Nama says:

    Ada kelulusan kkm ke

  19. Tanpa Nama says:

    Camane nk order?

  20. Saya berusaha mahu hamil. ade tk side effect jika saya minum yang boleh buat saya tidak mengandung?

  21. Jika nk mengandung boleh minum tk? Ade tk sesiapa minum dia mengandung? Ade tk side effect boleh buat tak mengandung?

  22. Tanpa Nama says:

    Haiii sy ingin tahu. Jika saya minun aura white n mggunakan pncuci muka. Adkh susah utk mnampakkan hasil

  23. Tanpa Nama says:

    sy nk tanya kalo pesakit psoriasis boleh sehat atau x berkesan?kalo x berkesan duit boleh dpt balik x?..sbb sy nk cuba

  24. nor says:

    saya pakai sf beauty...boleh ke saya ambil aurawhite

  25. Tanpa Nama says:

    aurawhite ni umur berapa je boleh minum?

  26. Tanpa Nama says:

    Saya minum orangeslym collagen pd waktu mlm..yg tu untuk slim...jadi boleh tak sy minum aurawhite pd waktu mlm sekali lagi...minum colkagen drink ni muka blh jadi besar ka?tolong jawab

  27. Tanpa Nama says:

    Selain dri pengedar2 terdekat kt mana sye ley dptkn ye?kt farmasi ada x?atau aura white ada butik sndiri as a stokis?

  28. Tanpa Nama says:

    Ada side effect tak???

  29. Tanpa Nama says:

    Cuba google facebook, situ banyak stokist. I dah beli, baru start minum 2 hari. Best! Rasa nya korang tak perlu la tanya mcm2, beli dan cuba lihat sendiri kesan aura white ni ye :) 100% semulajadi, so tak perlu risau

  30. Tanpa Nama says:

    saya dah beli tapi knapa bila minum 2 kali sehari ia tidak sampai sebulan...hanya lebih kurang 11 ari sahaja


  31. Tanpa Nama says:

    Iye betul la tu, saya pun dh try tak sampai sebulan baru 2 mggu dh abis...

  32. Tanpa Nama says:

    Nak tnya,boleh ke vco treenea dimakan skali dengan aura white?

  33. Nak tanye kalaw kita minum kopi or teh sebelah ptg boleh ker. ada kena sampingan tak. takut tak mujarab

  34. Tanpa Nama says:

    brpa hrga utk aura white n maixara?cmne nak order?...

  35. saye dah cube minum dlm 2 mggu tpi perubahany belum nampaklah..adakah dsbbkn sye kurang
    minum air.x nampak perubahan apa2 pun.

  36. Bagaimana cara pemakanan tuk aurawhite? Ke lnsg tak boleh makan?

  37. - pastikan anda minum cukup air spnjg hari untuk hasil yang bagus.. sistem pencernaan dan penghadaman jg dlm keadaan baik, baru zat2 nutrisi dari pengambilan minuman Aura White dpt d serap badan scr optimum..

    - pengambilan supplement jg jangan amal hanya kerana ikut2 kwn, atau kerana iklan yg memukau.. baca info secara mendalam, kaji juga bajet yang ada..fikir juga kita ni rajin ke tidak untuk amal setiap hari serta konsisten untuk masa yang panjang..kerana setiap individu kesan ia tidak sama, bgntung pd tahap kesihatan, usia, persekitaran (tekanan kerja/cuaca/pemakanan dll).. usah cepat putus asa atau tidak sabar dalam mengamalkan sesuatu produk, kerana apa2 suppliment untuk kecantikan kulit memang perlu di amal berterusan..

    - Aura White adalah 100% nutrisi, anda tidak perlu pantang apa2, boleh dibancuh bersama air/jus kegemaran atau diminum bgitu sahaja.. tp pastikan anda kurangi minuman manis/bergula, berkarbonat, minuman berkafein untuk hasil yang baik..

    - Aura White adalah untuk dalaman, jadi penjagaan luaran seperti sabun atau skincare juga perlu diamalkan secara rutin..kerana sel2 kulit mati dan kotoran luaran perlu dibersihkan dari luar.

    - Nak order? Kat atas ada link untuk di klik bg buat pembayaran. Atau sms/whatsapp ke 014-8228905

    TQ..

  38. salam.. free gift tu masih ada lg ke x? dan harga masih rm140?

  39. Wsalam diyana..
    Ada,promosi masih berjalan..

  40. cik pirana says:

    salam semua...sy da test aura white ni..mmg berkesan....jerawat mmg kurang n parut2 jerawat pun makin menghilang.kulit muka n badan terasa lembut n halus...jan ragu2 untuk try test ya....rajin2 minum air yg byk... supaya nampak kesan yg cepat..:)

  41. Tanpa Nama says:

    Bole x mkn aura white nie tp mkn jgk pil kurus figure up..ade kesan sampingan x?

  42. salam.. bole x minum aurawhite ni pd bulan puasa. kerana ia memerlukan byk air.. jdi kite minum ketika shur je. bole ke??

  43. Tanpa Nama says:

    Boleh ambil aura white x kalau dlm proses nak mengandung anak ptama.takut ada effect

  44. Tanpa Nama says:

    Beauty,Aura white 900,000mg gluta collagen ni thn utk sbln@2 bln ye? Kbykn blog x papar pn bleh thn smpai bila? Ni produk yg latest kn?

  45. Tanpa Nama says:

    ada kh pencuci muka aurawhite?

  46. Tanpa Nama says:

    Boleh ke aurawhite menghilangkan stretch marks di badan akibat bertambah berat bdan n boleh tak hilangkan parut hitam kesan gigitan nyamuk di badan?

  47. Tanpa Nama says:

    bule x mnom AW choc pas2 aura slim ??

  48. Tanpa Nama says:

    sis bley x kte mnum aura white dlm dose y byk..wlaupn kte hnya mnum pg dan mlm shja. cthnye: 3 hgga 4 scoop utk skli bncuhan.. adakah mpyai mslh

  49. Tanpa Nama says:

    Saya dah minum aurawhite selama 4 bulan dah 4 balang,bulan pertama ia lebih kepada detox buang toksin dalam badan bulan kedua dan seterusnya barulah pencerahan..nak cantik kenalah sentiasa amalkan dan biar konsisten..

  50. Tanpa Nama says:

    Kalau umur 15 tahun boleh minum tak aura white??

  51. Tanpa Nama says:

    Terbaik.. Baru 9 hari cuba dah nampak kesannya.

  52. Waktu datang bulqn kena stop ke??

  53. Saya baru seminggu mngamalkn AW 2scoop pagi dan 2 scoop mlm... dan sy pun tgh hamil 5 bln.. sy rasa bdn saya lebih sihat dan bertenaga masalah keputihan yg sy alami pun hilang... kulit pun nmpk cerah cuma nk tggu parut jerawat je hilang... rasa AW memanh sedap dan tidak meloyakn

  54. Tanpa Nama says:

    Kulit muka dh nmpak lebih sekata... br je makan dlm 12 hari