Posted by beauty - - 21 ulasan

wajah baru felinna inchloss bermula April 2013..

KRIM PELANGSINGAN YANG BOLEH DIRASAI KESAN HEBATNYA HANYA DENGAN SEKALI SAPUAN.. SEBELUM GUNA SILA UKUR DULU SAIZ KAWASAN YANG INGIN DIKECILKAN..:)
 
 Risau dengan pengambilan supplement penurunan berat badan yang memudaratkan?
Malas untuk berdiet keterlaluan?
Krim pelangsingan badan sebelum ini berbau serai, halia atau sangat panas??
 
MEMPERKENALKAN, SEJENIS LOSYEN BADAN YANG UNIK DAN ISTIMEWA!!
BODY LOTION (dulu nya dikenali sebagai Inchloss) keluaran FELINNA BEAUTY..
berharuman persis minyak wangi memukau rasa, memiliki sensasi dingin (tidak terlalu hangat) dan mesra pengguna..
mampu membakar lemak2 berlebihan serta selulit di bahagian badan yang diingini seperti di perut, peha, pinggang dan lengan dengan sapuan mudah tanpa lekitan. Turun 5 KG sebulan tanpa berdiet dan senaman yang meletihkan!!

wajah lama..
dulu nya di kenali sebagai felinna inchloss..

APA KEISTIMEWAAN SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN PALING HANGAT MASAKINI?

-diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang),  untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.

-dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, P.Pinang... Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna..(Jd jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya.)

-yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.

-selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.

-boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)


CARA GUNA:

-picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
-sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.
-boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)

 
sebahagian pengguna yang telah mencuba..
 
NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG..

HARGA SEBENAR :
RM75(S), RM80(S/S)
 
HARGA KAMI :
1 BOTOL = RM65(S), RM70(S/S)
2 BOTOL = RM115(S), RM120(S/S)
-harga termasuk kos pos-
 
STATUS PRODUK :
READY STOCK. BOLEH TERUS ORDER..


 

21 Responses so far.

  1. untuk urusan pembelian,
    Pembayaran boleh dibuat menerusi:

    CIMB: 13110005531205 ROHAIDA MAT LAZIN
    MAYBANK: 563064127940 ROZIELA MAT LAZIN
    BSN: 0212929843741763 ROZIELA MAT LAZIN

    SMS/inbox FB kepada kami maklumat berikut: nama bank, tarikh, masa, jumlah, jenis/set produk dan maklumat peribadi untuk penghantaran- nama, alamat, no.telefon penerima ke talian hotline kami, 014-8228905

    Tunggu reply dr kami..:)

  2. Tanpa Nama says:

    saya berminat nak jadi ahli. macam mana ye?
    ayu - 0193060554

  3. hai ayu..
    produk felinna tidak ada sistem ahli. hanya jualan runcit pada harga sepeti tertera..

    so far, felinna inchloss memang mendapat sambutan hangat, banyak feedback positif dr costumer, untuk hasil yang bagus, sapu felinna pada masa dan cara guna seperti yang disarankan..usah malas2 atau cepat jemu, gunakan secara berterusan untuk hasil yang memuaskan.. lagi pun ia sangat wangi, macam pakai perfume..:)

  4. ada perlu pantang atau elakkab pengambilan apa2 makanan x kalau nak guna fellina inchloss ni?

  5. zaharah says:

    salam..mohon copy testimoni dan info yer

  6. Tanpa Nama says:

    So utk org gastrik tak boleh la.....

  7. - tiada pantang, tapi sebaiknya sapu setiap kali selepas mandi, 2-3x sehari. air juga perlu minum dalam kuantiti yang secukupnya agar pembakaran lemak berlaku selancar yang mungkin, ditukar menjadi peluh atau dikeluarkan melalui sistem perkumuhan lain. air yg cukup buat kulit pun lembab dan segar.

    -boleh je nk copy apa2 info pun. sila2..

  8. ayu says:

    berapa kos penghantaran

  9. harga sudah termasuk kos pos laju.
    rm75 untuk semenanjung
    rm80 sabah/sarawak

    berminat boleh order.
    stok sentiasa ada.
    rujuk acc pembayaran di komen atas..

    terima kasih.

  10. tumpang tanya?brapa lama order akan sampai ya?

  11. Pengeposan dibuat setiap hari bekerja (jumaat dan sabtu pertama pos tganu cuti)
    jd parcel kebiasaannya akan diterima 2-3 hr bekerja selepas pengeposan dibuat..

  12. Tanpa Nama says:

    Salam, nak tnye..
    -selalu nye brape lama utk m'lihat hasilnya jika gunakan felinna inchloss & felinna vit C??
    -Brape kotak p'gunaan Felinna VitC utk m'dpt hasil yg diimpikan..??

    tq.. :)

  13. Adakah fellina inch loss cream yg dijual di tepi kaki lima atau gerai jamu sekitar jln masjid India itu asli.... Ingin membeli tp agak was2... Happy dpt bg pendapat. Thnx

  14. Tanpa Nama says:

    admin,sy ingin brtanya,adakah fellina inch loss boleh dgunakan pd kulit yg sensitif atau mmpunyai mslh jerawat? *contohnya d bhagian pipi*

  15. Tanpa Nama says:

    Sy nk tnyer..klu d kdai jamu ade jual x produk felinna.

  16. Tanpa Nama says:

    Boleh tanya, ini yang felinna inchloss yg ori ka? Sebab ada yang tak ori..

  17. Tanpa Nama says:

    mcm mana nk order, sms dlu ke?

  18. Tanpa Nama says:

    Macam mana nk order felina inchloss?

  19. Tanpa Nama says:

    Felina incholass masih ade stock ke?

  20. stok sentiasa ada..
    inchloss dah tukar lama pd body lotion..
    untuk order, boleh buat payment dan sms/email detail..
    dalam entry ada link untuk d klik untuk mendaptkan no acc pembayaran.
    terima kasih.

  21. macam mana nak tahu produk yang kita beli ni betul2 original dari felina?