Posted by beauty - - 1 ulasan

set lengkap untuk wajah bermasalah

set lengkap untuk kulit normal

Sf Beauty tersedia dalam 2 set, sebagai pilihan kepada pengguna. Pilihlah yang sesuai dengan kulit dan masalah yang dihadapi. Gunakan secara teratur dan anda akan lihat kesan nya yang menakjubkan seawal 2-3 minggu!

Setiap set hanya mempunyai 3 item sahaja. Mudah, ringkas dan menjimatkan masa. Setiap produk yang dijual di sini adalah original (hati2 dengan produk tiruan yang dijual pada harga lebih rendah). Kami mendapatkan bekalan terus dari stokis Kota Bharu yang dikawalselia oleh pengasas produk ini sendiri.

SF Beauty Soap: NOT 110600593 K
-yang warna hijau (Vit-C) untuk kulit yang sedang menghadapi bermasalah jerawat yang teruk, sensitif atau sangat berminyak. Rumusan yang kaya vitamin C mampu mengecutkan jerawat, memperbaiki sel2 kulit berparut/rosak dan mengurangi pengeluaran minyak yang berlebihan.

-yang warna kuning (Vit-E) sesuai untuk kulit normal, matang, kusam, parut2 jerawat lama, pori2 terbuka dan berjeragat.

-sabun Sf Beauty adalah asas penting dalam penjagaan wajah harian. Ia berfungsi untuk membersih, menyegar dan mengekalkan kelembapan kulit secara alami menjadikan kulit lebih lembut dan halus.
-cuci wajah 2 kali sehari (pagi/malam) setiap hari.

ketahui info lanjut berkaitan sabun pembersih wajah Sf Beauty, KLIK DI SINI

SF Day Cream: NOT 110600594 K
-berpelindungan UV menjauhkan selaran matahari, meratakan warna kulit, melembut dan menyihatkan wajah. Tidak berminyak. Sapu menipis sahaja sudah memadai.
-gunakan waktu siang 1 atau 2 kali sehari. Tidak perlu lagi penyegar dan pelembab lain.
juga sesuai sebagai alas bedak sebelum bersolek.

SF Day Night: NOT 110600595 K
-merawat, memudarkan parut jerawat/jeragat serta memerangi tanda2 penuaan pramatang seperti kedutan halus dan kulit kendur, mencerah serta menganjalkan kulit. Anda dapat rasai perbezaannya apabila bangkit waktu pagi.
-sapu pada kulit setiap malam sebelum tidur (boleh kurangkan penggunaan kepada 2-3 kali seminggu sahaja apabila kesihatan/kecantikan kulit seperti diidamkan diperolehi).


produk Sf Beauty lulus KKM.. jadi usah ragu2 menggunakannya..:)

One Response so far.

  1. zalia says:

    Salam,

    saya nak bertanya adakah produk ini halal (Sijil Halal)?

    terima kasih